Pályázd meg a summer bodyt Sziszóval!

Légy a legjobb önmagad! 

Ha már régóta gondolkodsz egy komolyabb életmódváltáson, de hiányzott egy segítő kéz, megbízható iránytű és motiváló erő, akkor ez a felhívás neked szól.  

 

Hányan és hányszor vágtunk bele életmódváltásba óriási lendülettel és nagy reményekkel, bízva abban, hogy EZ lesz az az alkalom, amikor végre sikerül? Nem egy napig, egy hétig, vagy akár egy hónapig, hanem tartósan és eredményesen.  

Sokan még eddig sem jutunk el, mert elveszünk a különböző étrendek és mozgásformák útvesztőjében, nem találunk megbízható referenciapontot, ezért inkább bele sem vágunk.  

Az elhatározás nem lenne elég erős? A motiváció veszik el? Az eredményt várjuk túl hamar?  

A gond inkább az lehet, hogy olyan mintát követünk, ami másoknak vált be. Az ő életükbe tökéletesen beilleszthető, a mi igényeinkkel viszont köszönőviszonyban sincs.  

Mi most megadjuk neked a lehetőséget, hogy személyre szabott és a céljaidhoz igazított edzéstervet és étrendet kapj, egy olyan ember iránymutatásával, aki végigjárta már ezt az utat.  

Jelentkezz az életmódváltó projektünkbe, ahol Gyöngyösi Szilvi Sziszó lesz a személyes életmódtanácsadód 2 hónapig.  

Erre az időszakra biztosítjuk neked az étrendet, mozgástervet és étrendkiegészítőket, valamint 3 alkalommal a személyes tanácsadás lehetőségét is. A program végén pedig profi fotózás keretében dokumentáljuk a változásod eredményeit is, ahol sminkes és fodrász, valamint stylist és ruhaszponzor gondoskodik arról, hogy önmagad legjobb verziója lehess.  

Jelentkezés módja: szerkesztoseg@lifeandbody.hu e-mail címen 2022. május 10-től május 15. éjfélig. A kampányba csak 18 éven felettiek jelentkezhetnek.  

A jelentkezésedhez csatolj magadról egy egész alakos fotót, valamint egy pár soros bemutatkozást, amiben azt is elmondod, miért jelentkezel a kampányba. A kiválasztott jelentkezőket 2022. május 18-án hirdetjük ki.  

Az átalakító kampány időtartama: 2022. május 23. – július 22. 

A nyeremények készpénzre át nem válthatóak és át nem ruházhatóak.