A hidegebb idők beköszöntével, a téli ünnepekhez közeledve a konyhában is szívesebben töltünk időt sütéssel és főzéssel. Sokan keresnek ilyenkor könnyen és rövid idő alatt elkészíthető fogásokat, amit nagy valószínűséggel a legtöbb ember szeret. A Gorenje összegyűjtötte a legfontosabb öt lépést, amelyeket követve tökéletesre fejleszthető a házi készítésű pizza, ami egészen biztosan nagy sikert arat majd az ünnepek alatt.
A tökéletes házi pizza elkészítésének titkait 5 pontba foglaltuk: kattintsd értük végig galériánkat!
A tökéletes pizza első lépése a tészta összeállítása, amihez elengedhetetlen, hogy kiváló minőségű lisztet, élesztőt, vizet, sót, olajat használjunk. Keverjük és gyúrjuk addig, amíg a tészta egyenletes és rugalmas nem lesz.
Ezt követően jöhet a kelesztés, amihez választhatjuk a 24-48 órás hűtőszekrényben történő lassú kelesztést vagy a gyorsabb verziót, aminek során elegendő néhány órán át szobahőmérsékleten, lefedve hagynunk a tésztát.